Pikkukokit puuhissaan
Pääsiäisen aterian valmistamiseen tarvitsimme monta apulaista. Pääruokana söimme sahramiriisiä ja uunikalaa sekä keväistä salaattia ja jälkiruoaksi saimme herkullista pashaa.
Eskarit olivat edellisenä päivänä valmistaneet pashaa muotteihin valumaan ja pääsiäisaterian päivänä Metsäläiset saivat koristella ne ihanilla koristeilla.
Mariel ylpeänä esittelee aikaansaannostaan... |
Mea ja Minea koristelemassa. |
Eskaritytöt tulivat apuun salaatin tekoon. Ensin piti pilkkoa kurkkuja ja tomaatteja. Lilja tuli siihen apuun kesken pupuleikkiensä. Pupukin pääsi mukaan kurkistelemaan Liljan paidan kauluksesta salaatin tekoa. Kurkut taisivat hieman kiinnostaa pupuakin...
Emma ja Silja saivat pilkkoa päärynöitä. Se sujui hyvin, kunhan muisti leikata veitsen terävämmällä puolella...
Pääsiäisateria syötiin hyvällä halulla ja pian saimme lähteä pääsiäislomalle. Tiput, puput ja pääsiäisruohot matkasivat lasten omiin koteihin, eikä muita eksymisiä tapahtunut, kuin Laurien tiput vain joutuivat vääriin koteihin. Mutta sekin vierailu sai onnellisen päätöksen, kun virhe huomattiin ja tiput palasivat pian oikeisiin koteihin!
Pääsiäislomalta palattuamme oli yllätys odottamassa Pikku-Otavassa, kun Pääsiäiskukko oli käynyt tekemässä pesänsä puuhellan päällä olevan liesikuvun päälle. Sieltä löytyi herkkuja!
Namuja koko korillinen! |
Elo ja Emilia Pääsiäiskukon herkkuja hakemassa. Nam, nam! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.