9. marraskuuta 2015

Syksyllä syksyn puuhia

Elokuu alkoi lämpimissä merkeissä ja lämpöä jatkui vielä syyskuussakin. Pihalla oli mukava puuhailla puutarhahommia ja leikkiä. Eskareita meillä on nyt yhdeksän. Ensimmäinen eskarihomma oli eskariapulaismerkkien tekeminen.

Tuokiokuvia elokuun ulkoiluista


Eskarimerkit huovutettiin elokuussa pihalla kauniissa kesäsäässä.

Porukalla haravoimme lehtiä. Ja niitä löytyikin metsästä paljon!

Yhteispelillä homma sujuu...


Edellisenä talvena olimme yhdessä huovuttaneet vanhoihin villahuopapalasiin hauskoja kuvia. Tarkoituksena oli tehdä pikku Tiitiäisille satupiiriin matto. Projekti oli pitkä ja mielenkiintoinen. Kesällä se viimein valmistui, kun saimme palaset virkattua yhteen. Kiitokset Ailalle!
Satumatossa näkyy kaikkien viimevuoden pikkuotavaisten käden jälki!


Tämä on todellista kierrätystä: ensin ostimme Ruotsin armeijan ylijäämähuopia lasten unipeitoiksi, käytimme niitä 16 vuotta päiväunilla, ja sitten, kun saimme uudet ihanat peitot, valmistimme vanhoista peitoista tilkkuja huovutusta varten!




Uuden satumaton päällä on mukava istuskella! Tiitiäisiä satupiirissä.

Lapset saivat itse kiinnittää heijastinpalan huovutettuun pohjaan ja sitten sitä koristeltiin...Isänpäivän lähestyessä illat pimenevät ja halusimme tehdä isille heijastimet.




Työ vaatii asianmukaista tarkkuutta, sillä neula on terävä ja koristelu on hienosäätöä vaativaa työtä.
Isänpäivän edellä perjantaina isät ja papat saivat käydä päiväkodilla aamiaisella ja herkuttelemassa Aleksanterin leivoksia. Lounaan jälkiruokana lapsetkin saivat herkutella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.